+31 (023) 531 00 15

Training

De afgelopen jaren hebben we een diversiteit aan workshops en trainingen ontwikkeld. Hierin dragen we onze kennis en expertise op het gebied van gedragsverandering over op een specifieke doelgroep. We verduidelijken theoretische concepten aan de hand van sprekende voorbeelden.  Ook geven we tips en concrete handvatten waarmee u direct aan de slag kunt. Vanzelfsprekend zijn we ook na de training altijd bereid mee te blijven denken. Op dit moment bieden wij de volgende trainingen en workshops aan:

  • een workshop ‘Energie besparen op de werkvloer’ om energiecoördinatoren te ondersteunen bij het ontwikkelen van bewustwordingscampagnes op het gebied van energiebesparing;
  • een training om ervaringskennis in te zetten bij het beoordelen van subsidieaanvragen;
  • een workshop om aan studenten kennis en expertise over te dragen hoe je met doelgroepen kunt samenwerken aan de ontwikkeling van interventies, projecten en campagnes.

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie of vragen.

Dirk de Knecht
  • Senior Consultant
  • VAPRO

Ik heb bij de  projecten voor NRK met veel plezier samengewerkt met Arlette Hesselink. Zij was erg enthousiast, professioneel en zeer goed voorbereid. Daarnaast had zij leuke voorbeelden om de lastige begrippen rond  communicatie en motivatie toe te kunnen lichten, zeker aan onze toch wel technische doelgroep. In onze samenwerking hadden we altijd korte lijntjes en Arlette was zeer toegankelijk en bereikbaar. Door onze gezamenlijke drive hebben we veel energie weten te besparen bij de diverse bedrijven en weten ze nu hoe ze een motivatiecampagne moeten opzetten.