+31 (023) 531 00 15

Over ons

Betrouwbaar actiegericht flexibel enthousiast betrokken

ResCon is een onafhankelijk onderzoek- en adviesbureau op het gebied van gedragsverandering in gezondheid en duurzaam energieverbruik. Door onze betrokkenheid, kennis en jarenlange ervaring hebben wij een krachtige positie om op beide terreinen hoogwaardig onderzoek te verrichten en advies te geven. Wij leveren maatwerk waarbij we veel waarde hechten aan kwaliteit, het proces en efficiëntie. Er kan veelal op korte termijn gestart worden met de uitvoer van een project. Gedurende dit project heeft u één direct aanspreekpunt. ResCon heeft oog voor de verhoudingen en belangen van betrokken partijen zonder afbreuk te doen aan objectiviteit en integriteit bij de rapportage van onderzoek en advies.

ResCon heeft alle theoretische kennis en praktische ervaring voor het succesvol uitvoeren van onderzoek en het geven van advies. Zo bestaat ResCon uit een interdisciplinair team en is ervaring opgedaan in een grote diversiteit aan thema’s. Onze medewerkers hebben veel ervaring met het opstellen en analyseren van vragenlijsten, het houden van diepte-interviews of focusgroepen en het uitvoeren van determinanten-, proces-, effect- en implementatieonderzoek. Met grote regelmaat voeren we onderzoek uit waarbij kwalitatief en kwantitatief onderzoek wordt gecombineerd. ResCon beperkt zich hierbij niet tot bepaalde doelgroepen en weet ook moeilijk bereikbare groepen als zorgverleners, patiënten, allochtonen, jongeren en docenten goed te bereiken.

De laatste jaren voert ResCon ook met regelmaat onderzoek uit in nauwe samenwerking met universitaire capaciteitsgroepen. Zo zijn er samenwerkingsprojecten met Maastricht University, VU Medisch Centrum, Rijksuniversiteit Groningen en de Universiteit van Utrecht. Door deze samenwerking blijven we op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen in het vakgebied en passen deze toe binnen onze werkzaamheden.

Benieuwd hoe opdrachtgevers en samenwerkingspartners de samenwerking met ons ervaren? Neem dan eens een kijkje bij de testimonials.