+31 (023) 531 00 15
  • Home
  • Nieuws
  • Website naasten in kracht gelanceerd

Website Naasten in Kracht gelanceerd

08 . 10 . 2018

Afgelopen zaterdag 6 oktober is op de MIND Familiedag de website www.naasteninkracht.nl gelanceerd. Als projectleider van Naasten in Kracht gaf Marloes een korte introductie, waarna ervaringsdeskundige en ‘naaste van’ Nanette Waterhout de website officieel lanceerde.

De website Naasten in Kracht biedt steun en praktische informatie aan naasten van mensen met een psychische kwetsbaarheid. Het hart van de website wordt gevormd door ervaringsverhalen. Naar aanleiding van hun persoonlijke ervaring geven de schrijvers van de verhalen ook tips mee aan andere naasten. Daarnaast is er op de website informatie te vinden over verschillende aandoeningen en zal er al in het najaar informatie te vinden zijn over onderwerpen als grenzen stellen, voor jezelf zorgen, omgaan met emoties etc. In elke stap van de ontwikkeling is er samengewerkt met naasten.

Naasten in Kracht is een samenwerkingsproject van negen verschillende cliënten- en naastenorganisaties. Binnen het project vervult ResCon de rol van projectleider en coördinator van de inrichting van de website.