+31 (023) 531 00 15
  • Home
  • Nieuws
  • We ondersteunen je graag bij je interventie

We ondersteunen je graag bij je interventie

22 . 02 . 2021

Ben je trots op je aanpak, interventie of activiteit en denk je aan een erkenningstraject via de database van Loket Gezond Leven? We ondersteunen je graag. Wij hebben veel kennis over de (her-)erkenningstrajecten van het RIVM. Mede omdat we betrokken zijn als RIVM-adviseur en daarmee indieners adviseren bij de interventiebeschrijvingen of (her)erkenningstraject.

Op dit moment ondersteunen we de Gemeente Rotterdam bij een drietal her-erkenningen van het programma Lekker Fit! Via Lekker Fit! levert de Gemeente Rotterdam een bijdrage aan het bevorderen van een gezonder gewicht van de Rotterdamse jeugd door een actieve leefstijl en een gezond voedingspatroon te stimuleren.

Ook adviseerden we recent bij de her-erkenning van BeweegWijs en hebben we bij Voel je goed! van Stichting Lezen en Schrijven hebben we niet alleen de beschrijving van de erkenning op ons genomen, maar ook een proces- en effectevaluatie uitgevoerd. Dat gaf een solide basis om de interventie goed te kunnen onderbouwen

Dus loop je vast op de beschrijving, kun je hulp gebruiken bij de (her)erkenning van je aanpak, interventie of activiteit?  Of ben je benieuwd wat we voor jou kunnen bij de (her)erkenning van je interventie? Onze collega Nathalie Daalder helpt je graag verder!