+31 (023) 531 00 15
  • Home
  • Nieuws
  • Rivm geeft voel je goed de erkenning goed onderbouwd

RIVM geeft Voel je goed! de erkenning ‘Goed onderbouwd’

28 . 05 . 2020

De erkenningscommissie Interventies van het RIVM geeft Voel je goed! van Stichting Lezen en Schrijven de erkenning ‘Goed onderbouwd.’ Voel je goed!, een aanpak die is gericht is op het realiseren van een gezonder gevoel en gewicht bij laaggeletterde volwassenen, voldoet aan de gestelde criteria. Dit betekent dat Voel je goed! vanaf nu te vinden is in de interventiedatabase van Gezond leven van het RIVM.

Nadat wij eerst drie jaar lang het succesvolle pilotproject rondom Voel je goed! volgden met onderzoek, hebben wij in 2019 de beschrijving en schriftelijke onderbouwing van de interventie samen met Stichting Lezen & Schrijven opgepakt. Het resultaat mag er zijn:

“Er is een heel uitgebreide en zorgvuldige beschrijving van de aanpak en bijbehorende activiteiten. Dit is tot in de puntjes verzorgd en biedt nieuwe aanbieders een heel compleet maatwerkpakket.” 

Bekijk ook het nieuwsbericht op de website van Stichting Lezen & Schrijven.

De volledige interventiebeschrijving van Voel je goed! vind je hier terug.

Wat kunnen we voor jou betekenen?

Heb je hulp nodig bij de (her)erkenning van een interventie? Wij kunnen je hier zowel bij adviseren als de volledige beschrijving en onderbouwing voor onze rekening nemen. Wij hebben veel kennis over de erkenningstrajecten van het RIVM. We werken graag samen aan de beschrijving en onderbouwing van de interventie. Interesse? Onze collega Nathalie Daalder helpt je graag verder!