+31 (023) 531 00 15

Een trotse terugblik op 2018

07 . 01 . 2019

We kijken met trots en plezier terug op 2018. Met dank aan onze opdrachtgevers voor de zeer grote diversiteit aan leuke opdrachten: Depressie Vereniging, Hartstichting, Huis voor de Sport Limburg, Hoorstichting, Jantje Beton, Maastricht University, Naasten in Kracht, Netwerk Kwaliteitsontwikkeling GGz, Stichting Zelfbeschadiging, Stichting Lezen & Schrijven, Stichting OOK, TopGGz, Unicum, VeiligheidNL, Ypsilon, Zorroo, Zuyd Hogeschool. 

Ook dit jaar stond samenwerking met de einddoelgroep centraal in onze werkzaamheden. Dit betekent niet alleen maar informatie ophalen aan de voorkant, maar input en feedback vragen gedurende het hele proces. Samen ontwikkelen dus! Hierdoor ontstaat er een product voor en door de doelgroep. Op deze manier hebben we afgelopen jaar richting gegeven aan beleid van gemeenten en verschillende non-profit organisaties, inzicht verkregen in aangrijpingspunten voor interventies, de effectiviteit van interventies en campagnes onderzocht en methodieken en (digitale) platforms ontwikkeld. Het hoogtepunt van 2018 was de lancering van de website www.naasteninkracht.nl, een website door en voor naasten van mensen met een psychische kwetsbaarheid.

We wensen iedereen een gezond en succesvol 2019. In 2019 zetten we onze werkzaamheden met veel plezier voort. Wilt u meer weten over hoe wij u in 2019 van dienst kunnen zijn? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.